فروش عسل طبیعی تبریز با قیمت مناسب و خلوص بالا در کدام فروشگاه مقرون بصرفه است؟فروشگاه عسل یاس ، عسل های با ساکارز پایین و قیمت مناسب را در اختیار شما مشتریان قرار می دهد ، عسل هایی با ساکارز حداکثر ۳ درصد . این فروشگاه زمینه و بستر مناسبی را فراهم کرده تا شما به راحتی بتوانید خرید اینترنتی عسل طبیعی داشته باشید. برای خرید عسل طبیعی عمده با کیفیت به مراکز فروشگاهی معتبر مراجعه فرمایید.
عسل طبیعی با تغذیه ای؟
تفاوت عسل تغذیهای و عسل طبیعی در مقدار ساکارز عسل است. ساکارز عسل تغذیهای به دلیل اینکه زنبورها از آب و شکر تغذیه کردهاند بیشتر است. طبق استاندارد ملی ساکارز عسل طبیعی زیر ۵ درصد است. البته بعضی از عسلها مانند عسل کنار استثنا هستند و میزان ساکارز بیشتری دارند.
تنها راهی که میتوان عسل طبیعی را از تقلبی تشخیص داد آزمایش عسل است. هیچ کدام از روشهای خانگی مانند آویزان کردن عسل و یا حتی بررسی رنگ و میزان شل یا سفت بودن آن روشهای معتبری نیستند.
عسل طبیعی ممکن است شکرک بزند و شکرک زدن عسل دلیلی بر خوب یا بد بودن آن نیست. در دمای پایین و هنگامی که رطوبت عسل بالا باشد امکان شکرک زدن عسل وجود دارد.
رنگ عسل طبیعی ممکن است زرد روشن و یا خرمایی تیره باشد و این به منطقه برداشت عسل و گیاهانی که زنبور از آن تغذیه میکند بستگی دارد.
بهتر است عسل را با آب یا چای داغ میل نکنید زیرا گرم کردن عسل باعث از بین رفتن خواص و آنزیمهای آن میشود.
بسیاری از مومهای عسلی که در بازار موجود است مصنوعی هستند و در معده هضم نمیشوند بنابراین بهتر است عسل را با موم مصرف نکنید.
دلیل شکرک عسل چیست؟
عسل با داشتن بیش از ۷۰ درصد قند و کمتر از ۲۰ درصد آب، بطور طبیعی یک محلول قندی فوق اشباع است.
بنابراین تقریباً تمام عسلهای خام طبیعی، با گذشت زمان شکرک میزنند. نسبت ترکیب گلوکز و فروکتوز در یک منبع شهد گل، تعیین کننده میزان سرعت تبلور عسل است. انواع عسلهای دارای نسبت فروکتوز به گلوکز پایین، مانند گونههای گلی عسل گلهای قاصدک، مینا، شبدر و راتا به سرعت در طی چند روز یا چند هفته متبلور میشوند، در حالی که گونههای عسل با نسبت فروکتوز به گلوکز بالا مانند عسل اقاقیا و عسل اکالیپتوس، به کُندی شکرک میزنند و به مدت چندین سال مایع باقی میمانند.
در حین تبلور، قند گلوکز که در حالت طبیعی کاملاً سفید است، از آب جدا شده و متبلور میشود، در حالی که فروکتوز مایع باقی میماند. به همین دلیل است که عسل غلیظتر شده و چسبناکتر میشود و رنگ روشنتری نسبت به زمان مایع بودن به خود میگیرد. برخی عسلها بصورت یکنواخت متبلور میشوند، در حالی که عسلهای دیگر تا اندازهای در زیر شیشه متبلور شده و لایهای از مایع را در بالای خود بوجود میآورند.
فروش عسل طبیعی تبریز
در نمایندگی های فروش عمده عسل طبیعی، قیمت گذاری بر اساس درجه خالص و طبیعی بودن این محصول صورت می گیرد.
مشتریانی که برای خرید به نمایندگی های فروش مراجعه می کنند می توانند عسل طبیعی اصل را به صورت عمده و با بهترین قیمت خریداری نمایند.
نمایندگی های فروش عمده از معتبر ترین مراکز برای خرید و فروش این محصول به شمار می روند.
از آن جایی که در تعیین قیمت عسل های تولید شده در داخل کشور میزان کیفیت محصول عرضه شده از اهمیت زیاد برخوردار می باشد.
از این رو اکثر تولید کنندگان به دنبال بالا بردن کیفیت عسل تولید شده می باشند
بر این اساس سعی شده است تا حد امکان از دخالت های انسانی در تولید عسل کنار جلوگیری به عمل آید.
تا محصول تولید شده کاملا طبیعی و خالص باشد.
قیمت فروش عسل به دلیل کیفیت بالای آن در مقایسه با انواع تولیدات دیگر بالاتر می باشد.
افزایش کیفیت تولید این محصول، می تواند دلیل افزایش قیمت فروش آن را موجه جلوه دهد.
برای آن که بتوان برای خرید عسل بهترین و منصفانه ترین قیمت را پرداخت نمود بایستی به مراکز فروش عمده این محصول مراجعه نمود.