نحوه‌ی برداشت عسل وحشی

عسل وحشی یکی از انواع عسل‌ها است که خواص مختلفی دارد، در این مطلب به بررسی خواص آن و راه‌های تشخیص این نوع عسل از عسل‌های کندویی می‌پردازیم.

خواص عسل وحشی

در ابتدا بهتر است بدانیم عسل وحشی چیست؟
عسل وحشی که به آن عسل صخره‌ای، درختی، کوهی و جنگلی نیز می‌گویند توسط زنبور های وحشی نه درکندو بلکه در میان شکاف کوه ها یا در شاخه‌های درخت ها تولید می‌شود. منبع تغدیه‌ی این زنبورها نیز گیاهان خودرو و وحشی می باشد. این عسل‌ها تمام خواص یک عسل کندویی را دارد که در ادامه به برخی از خواص آن اشاره می‌شود؛

منبع انرژی

عسل وحشی دارای خواص زیادی از جمله مواد معدنی، ویتامین ها، پروتئین و قند های طبیعی است که همه‌ی این‌ها می‌تواند آن را به یک منبع تامین انرژی برای طول روز تبدیل نماید.

بهبود زخم ها و بریدگی ها

همواره عسل یکی از موادی است که باعث بهبود زخم می‌گردد چرا که خاصیت ضد باکتریایی بالایی دارد، علاوه بر این آن را می‌توان به عنوان یک ضد عفونی کننده طبیعی برای پوست دانست.

کمک به درمان سرماخوردگی

سرماخوردگی همواره با مشکلاتی مانند گلودرد، مشکلات تنفسی و… همراه است. استفاده از عسل می‌تواند در درمان سرماخوردگی و مشکلات ناشی از آن مفید باشد.

کمک به بهبود بیماری های قلبی

عسل جنگلی می‌تواند کلسترول بد را کاهش داده و کلسترول خوب را بالاببرد و این برای کمک به درمان بیمارهای قلبی بسیار قابل توجه است.

 تقویت سیستم ایمنی

یکی از مهم‌ترین خواص عسل وجود مقادیر زیادی آنتی اکسیدان است که می‌تواند از انواع بیماری های باکتریایی پیشگیری کرده و به سیستم ایمنی بدن نیز کمک نماید.

کمک به بیماری های ریوی

عسل جنگلی می‌تواند التهاب راه های ریه را کم کرده و از این طریق در درمان بیماری‌های ریوی موثر باشد.

تقویت حافظه

عسل وحشی برای تقویت حافظه بسیار موثر است و حتی یکی از موادی است که مصرف آن را برای پیشگیری از آلزایمر توصیه می‌کنند.

چطور عسل طبیعی را از عسل وحشی بشناسیم؟

عسل‌های طبیعی و عسل وحشی را چگونه می‌توانیم تشخیص بدهیم؟ به این منظور به ویژگی‌های زیر در این مورد می‌توان اشاره کرد؛

محل تولید عسل

همانطور که در ابتدا اشاره شد عسل وحشی در میان شکاف کوها و شاخه‌های درختان تولید می‌شود و نیاز به مراقبت انسان ندارد و دربرابر شرایط جوی و کمبود غذا و بیماری ها مقاوم است اما عسل طبیعی در کندو تولید می‌شود و نیاز به مراقبت انسان دارد.

موم

 موم در عسل وحشی، یک موم خودبافت است و توسط خود زنبور تولید می شود در حالی که موم در عسل های کندویی، توسط انسان یا در واقع موم در اختیار زنبور قرار می‌گیرد، از دیگر تفاوت‌ها در مورد موم این دو نوع عسل این است که موم عسل وحشی نسبت به موم کندویی نرم‌تر است. از سوی دیگر حجره‌های مومی این نوع زنبورهای وحشی، کوچکتر از حجره‌های ۶ ضلعی حجر‌ه‌های زنبورهای کندویی است.

کیفیت عسل

از دیگر تفاوت‌ها کیفیت عسل است که باید گفت کیفیت عسل وحشی بسیار بالاست و طعم و مزه کم نظیری دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonبا ما در تماس باشید